2013. június 18., kedd

VÉLEMÉNY! Thomas Brezina - Ördögi angyalok

Ismét egy újítás! Mivel nagyon sok könyvet olvasok, úgy gondoltam majd véleményezem őket nektek, mást úgyse nagyon érdekel...
TÖRTÉNETRŐL: Vicky Cassady egy 13 éves belevaló kiscsaj. Két barátnője van Gloria, az örök-vidám és Nessa, a kemény. Anyja kenceficéket gyárt. Apja egy kis ribivel él együtt, aki mindenáron le akarja nyúli Vicky-t és Sally, a húgát anyjuktól. A három lány iskolai feladatként szerkeszt egy honlapot. Szerelmi nyomozóiroda, az Ördögi angyalok. A plakát kedvéért Vicky megcsókolja a parkban álló fekete angyalt, Azraelt. Miközben ráakaszkodik az angyal eltörik és ereje átszáll Vickybe. Innen kezdődnek a kalandok.
BORÍTÓ:
VÉLEMÉNY: nagyon tetszik, egyéni történet, sok csavarral, kiszámíthatatlansággal. Egy bajom van vele. Elég érdekesnek tartom, hogy az író szerint azok a 13 éves lányok legnagyobb bajai, hoghy kivel menjek a bálba, vagy elkenődött a sminket. Ezt a két részt momentán nem 13 évesekkel, hanem 15-16 éves lányokkal képzeltem el végig. Kicsit abszurdnak tartom az anyja foglalkozását is, de végülis ott ahol ő és, lehet ez a normális...Igazából nem tudom, hogy hány részes valójában, de két rész után biztos, hogy nem fejezte be, sok ügyet hagyott lezáratlanul, ami kissé idegesít engem. Egy könyvet fél nap alatt el lehet olvasni, nem hosszúak, könnyen megérthetőek. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot, ajánlom mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése