2013. június 18., kedd

STORY! Little Mix fanfiction XxXxx

Úgy gondoltam, hogy mostantól kisebb történeteket is közzé fogok tenni, sok ötletem van. Most jöjjön az egyik.
Jesy vérfarkas. Perrie animágus (vidra). Leigh-Anne boszorkány. Jade szellem. Hogyan alapítottak ezek négyen bandát?! Olvasd el és megtudod!
Mind a négy teremtmény felvételt nyert a Roxfoft Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolába. Jade sajnos csak, mint félig fejnélküli Jack. Neki ez nem is iskola volt, egyszerűen csak egy munka, ahol jól szórakozhat. Perrie volt a jókislány. Lelkiismeretesen tanult, végezte a dolgát. Jesy sajnos vérfarkassága miatt kissé beszámíthatatlan volt, hisz ha nem vette be gyógyszerét, agresszív lett. Leigh-Anne volt a vadóc mindvégig. Állandóan bajba keveredett, púp volt az ember hátán. Mindegyikük más házba került. Perrie a Hugrabughoz, Jesy a Hollóháthoz, Leigh-Anne pedig a Mardekárhoz. Már a vonaton is egymás mellé kerültek, de nem szenteltek elég figyelmet, egymás kiismerésére. Sajnos majdnem ez lett a vesztük is, de az más másik történet. Szóval tanév elején unos-untalan egymásba botlottak. Hol az ebédlőben, hol egymás klubbhelységében, hol az udvaron. Kezdtek összeismerkedni. Jade is vágyott a társaságuk után, hisz olyan jól érezhették magukat. Persze erről szó sem volt...Folyton veszekedtek, marták egymást, viszont mégiscsak legjobb barátnők lettek. Egyszer Jade elég közel merészkedett hozzájuk és Perrie meg is szólította:
-Szia, hogy hívnak?- és odanyújtotta kezét, de hamar rájött, hogy ez hülye ötlet volt, hiszen a lány szellem.
-E-e-engem?-dadogta kissé szégyenlősen, mire Perrie bólintott.-Jade vagyok-mondta egy kisebb bátorsággyűjtés után.
-Titeket hogy hívnak?-kérdezett végül vissza kedvesen. Elsorolták neveiket.
-Hogyan haltál meg?- kérdezett egyből Leigh-Anne, mire Jesy oldalba bökte és odasuttogta: -Ilyet nem illik kérdezni te idióta.
-Semmi baj- mondta kissé szomorkásan Jade.-Igazából semmi különös, mert én magam sem tudom. Egyik reggel egyszer csak arra ébredtem, hogy semmit sem tudok megfogni. Természetesen megijedtem, de mit lehet tenni?! Ha már egyszer bekövetkezett a baj, nincs megoldás...
-Megyünk enni? KELL KAJA!- szólt kissé agresszívan Jesy, a többiek tudták mitől van, de Jade összerezzent. Nem kérdezett semmit. Rájött magától. Jesy vérfarkas.
A lányok elmententek, Jade pedig felszívódott, a szó minden értelme szerint.
Perrie vacsora után fürdeni ment, éneklést hallott. Kinézett. Jade ült a rózsaablakban és kifelé merengve egy szomorú dalt énekelt. Perrie is rákezdett ugyanerre a dallamra. Magabiztosan énekeltek együtt. Aztán egyszerre abbahagyták, a dal véget ért. Perrie átváltozott. Vidraként egyszerűbb volt fürdenie. Mire végzett, már sehol sem látta Jade-t. Visszament a kiskertbe, és  megvárta a többieket. Esténként mindig itt találkoztak. Jesy énekelve érkezett, karöltve Leigh-Anne-t. Ez Perrie eszébe juttatta fürdést. Nem beszélt nekik Jade-ről, érezte, hogy ezzel elárulná a szellemlányt. Leigh-Anne beatboxolt, majd egy kis varázslattal műtapsot és tűzijátékot keltett maguknak. Összenevettek. Nem tudtak sokáig ott maradni, Friccs úr és a macskája, Mrs. Norris elzavarta őket. Szétváltak. Érdekes, hogy mind más házból valók, mégis olyan jól megértik egymást...Másnap bűbájtan órán vetítést néztek egy elvarázsolt mágusról. Senki sem figyelt a filmre. Jesy a két másik lánynak küldött papírfecnit. Ez állt rajta. Bűnrondán írt...Túlélték a tanítást. Mindenki ott volt. Jade is. Leigh-Anne már beavatott volt, ő kezdte a szentbeszédet:
-Szóval, mindegyikünk tud énekelni, én beatboxolni is. Minden ember álma valahol mélyen, hogy híres legyen. Ne titkoljátok, nektek is az. Nekünk adottságunk is van hozzá!
-Alapítsunk egy bandát!-tért a lényegre Jesy.
-Oké, de belegondoltatok, hogy mit is fogunk énekelni?-okoskodott Perrie.
Leigh-Anne csettintett egyet és a kezében termett 4 db A4-es papír.
-Parancsolj, hiszti királynő! Itt a dalunk.-mindenkinek adott egyet.-Én írtam, a szám címe Wings.
Jade, aki eddig csendben hallgatta a beszélgetést, megszólalt:
-Hogyan fogjuk felvenni? Kéne egy stúdió. Hogy fogjuk népszerűsíteni? Menedzser is kell, bár ha belegondolok azt el tudjuk intézni mi is, de még mindig kéne egy hely, ahol felvehetjük.
-A szükség szobája!- csillant fel Jesy szeme.- Ha nagyon szükség van rá, megmutatja kapuit és beengedi a bámészkodót. Mindig olyan alakot ölt fel, amilyen épp kell.
-Szóval ha vécéznem kell, budi lesz?- kérdezett Leigh.
-Elég undorító hasonlat, de igen, ez a lényege...-forgatta a szemét Jade. Ő már többször is járt ott, szellemként bárhova bemehetett, ahova csak akart.
-Holnapután fél háromkor remélem mindenkinek jó!- csapta össze a tenyerét Perrie, és átváltozott vidrává, hogy könnyebben eliszkolhasson. A lányok is elszállingóztak.
Egy héttel ezután négy lány álma vált valóra. Megjelent az első daluk, híresek lettek az iskolájukban, mindenki szerette őket.
A stréberből, a vadócból, a félénkből és az agresszívből is sztár lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése